Over Arifal

Evenals het karton vindt Arifal als dozenproducent haar oorsprong in het oud papier en papier, dat indertijd bekend was onder de naam HVS. Vanuit onze locatie in Bladel voorzien wij Nederland en België van kartonnen verpakkingen. Onze zusteronderneming in België (regio Hasselt) produceert en herstelt houten pallets. Op de website arifal.be is meer informatie te vinden over onze palletfabriek in België.


De dozen fabriek

Onze dozen fabriek is met een high-end en divers machinepark toonaangevend in de markt. De fabriek en machines lenen zich er goed voor om een doos in iedere maat te maken, of het nu gaat om grote of kleine series. Zo kunnen wij dozen op maat stansen, vouwen, rillen, tapen en lijmen. Ook kunnen we uw logo of afbeelding bedrukken op de doos. Als fabrikant heeft Arifal alle technieken in huis.


Pand Arifal

Onze werkwijze

Arifal is dozenproducent en produceert dozen op maat op basis van wensen en behoeften. Bij de offerteaanvraag denken wij graag met u mee over wat de beste verpakkingsoplossing is voor uw toepassing. Omdat er een grote variëteit aan ontwerpen en kwaliteiten zijn helpen wij graag met het zoeken naar de beste prijs kwaliteitsverhouding.

Tip: neem ook een kijkje op de Verpakkingsadvies pagina.

Na goedkeuring van de offerte wordt de order ingepland en wordt deze op korte termijn geproduceerd. Met korte organisatorische lijnen en een flexibel machinepark kunnen we korte en betrouwbare levertijden garanderen.

Milieu

Kartonnen omsluitingen bieden bescherming aan uw goederen en zijn tevens milieuvriendelijk. Het is de meest duurzame manier van verpakken. Het hoofdbestanddeel, oud papier, wordt door inzet van moderne technieken efficiënt gerecycleerd tot papier en tenslotte omgezet in karton.