Verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal van karton bestelt u eenvoudig en snel bij Arifal Nederland. Arifal is behalve specialist in kartonnen verpakkingen ook totaalleverancier van al uw bijbehorende verpakkingsmateriaal van karton of plastic. Artikelen zoals tussenlegvellen, hoekprofielen, noppenfolie, stretchfolie, krimpfolie, (bedrukte) tape, duct tape, kartonnen kokers en opvulmateriaal zijn uit voorraad leverbaar. Ook overig kartonnen verpakkingsmateriaal zoals kartonnen vakverdelingen en kartonnen interieurs maken wij in eigen huis. Hieronder een greep uit het assortiment.


Karton verpakkingsmateriaal

Kartonnen vakverdelingen

Kartonnen vakverdelingen bieden uitkomst wanneer u series kwetsbare producten tezamen verstuurd. Behalve aparte productbescherming zorgt het op gebied van palletisering voor een stevige verpakkingsconstructie.

Kartonnen buffers

Kartonnen buffers komen van pas als solide opvulmateriaal om producten op hun plaats te houden in de verpakking of omdoos

Kartonnen platen

Kartonnen platen zijn te gebruiken als tussenlegvellen of onderlegplaten ter bescherming, stabilisering en afscheiding van gestapelde producten. De kartonnen platen kunnen worden voorzien van rillijnen (vouwlijnen).

Karton op rol

Karton op rol bestaat uit enkel laags golfkarton om producten op diverse manieren te beschermen en te verpakken. De golf in het karton zorgt voor schokdemping.

Eindloos karton

Eindloos karton wordt ook wel zigzagkarton genoemd. Eindeloos karton in zigzagvorm bestaat uit platen die qua afmetingen niet groter zijn dan de pallet waar het op staat. Echter zit het nog met perfolijnen aan elkaar zodat u als gebruiker de lengte waar op u het afscheurt zelf bepaald. Eindloos karton biedt de flexibililieit om zowel grote als kleine producten in te verpakken en te beschermen.

Kraftpapier op rol

Kraftpapier op rol is gemaakt van sterke vezels. De vellen zijn op maat af te scheuren en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als opvulmateriaal of als inpakpapier om een zending volledig neutraal of als vertrouwelijk te versturen.

Beschermend verpakkingsmateriaal

Kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekbeschermers oftewel kartonnen hoekstukken zijn zowel standaard als op maat leverbaar. Gangbare standaarden zijn de volgende hoekprofielen: Lengte van 100 – 150 mm, breedtevleugels van 45 mm in een dikte van 2,5 รก 3 mm Lengte van 2000 mm met breedtevleugels van 60 mm in een dikte van 3 mm.

Hoekprofielen – schuimprofielen

Behalve kartonnen hoekprofielen kunt u bij ons ook terecht voor hoekstukken vervaardigd uit zacht kunstof. Deze kunstof hoekbeschermers of schuimprofielen kunnen worden gebruikt als bescherming op voor producten met kwetsbare hoeken of randen

Schuimfolie op rol

Schuimfolie wordt gebruikt als productbescherming. Het foam heeft een schokwerend effect en voorkomt daarmee krassen en oppervlaktebeschadiging aan uw product.

Bubbelfolie

Bubbelfolie oftewel noppenfolie is een standaard bubbeltjesplastic op rol. Er zijn verschillende formaten uit vooraad leverbaar. De luchtkussenfolie is uiterst schokbestendig en biedt extra bescherming aan uw product.

Folie verpakkingen

Strechfolie

Stretchfolie kan worden gebruikt voor het insealen van uw producten. Deze handwikkelfolie wordt enkele keren om de pallet met producten gewikkeld zodat de zending veilig kan worden verstuurd. Tevens houdt rekfolie stofdeeltjes buiten zodat de goederen voor langere tijd kunnen worden opgeslagen.

Krimpfolie op rol