Kartonnen kisten, Hout Karton verpakkingen

Kartonnen kisten zijn een combinatie van hout en karton. Door de 2 materialen te combineren kan een een lichtgewicht verpakking gemaakt worden. Het hout zorgt voor de stevigheid en het karton voor het lichte gewicht. Deze industriële verpakking van hout en karton zorgt voor een besparing in kosten. Karton zorgt voor lage materiaal kosten. Het lichte zorgt voor een betere handelbaarheid van de verpakking en een besparing in transportkosten. Het karton in de verpakking is 100% recyclebaar en daarmee zeer milieu vriendelijk.


Kartonnen kisten

De lichte constructie van karton en hout zorgt voor een goede bescherming. Voor het verpakken van grote en lichte producten kartonnen kisten worden ingezet. Voorbeelden van toepassingen zijn het verpakken van buizen of lange rollen. Arifal maakt alles van kleine kartonnen kisten van 30 centimeter tot grote kartonnen kisten van 6 meter.

Industriële verpakkingen Hout Karton

Met de knowhow en het machinepark van de dozenfabriek in Nederland en de palletfabriek in België kan Arifal industriële verpakkingen van hout en karton produceren in elke gewenste toepassing.

Export verpakkingen Hout Karton

De industriële verpakking van hout en karton kan ook ingezet worden als export verpakking. Met een eigen droogkamer op onze pallet productie locatie in Genk kan een Heath Treathment behandeling gedaan worden op het hout. Door de Heath Threathment behanding voldoet het hout aan de ISPM 15 voorwaarden. Hierdoor is deze kist geschikt voor export.

Pallets op maat

Ook bijpassende pallets op maat kunnen door Arifal worden geproduceerd. Met 2 productielocaties van het zusterbedrijf in België kan Arifal fungeren als totaal leverancier voor industriële verpakkingen. Arifal België is sterk in maatwerk houten pallets in grote en kleine series van 1 tot 100.000 stuks. Arifal, zowel voor houten pallets en kartonnen dozen, als voor industriële kisten van hout of kisten van hout en karton. Voor meer informatie over onze palletfabriek in België, kijk op www.arifal.be

Karton-en-Hout-Kist
Karton-en-Hout-Kist-met-Pallet