Kartonnen verpakkingen

Kartonnen verpakkingen zijn duurzame verpakkingen waarvan het karton tot 100% recyclebaar is. Kartonnen verpakkingen zijn beschermend, duurzaam en recyclebaar.


Kartonnen verpakking op maat

Een kartonnen verpakking is volledig naar wens te maken. Bijvoorbeeld met gestanste handvaten of bedrukking met uw logo. Bij Arifal kunt u een kartonnen verpakking in kleine series of grote series bestellen. We hebben een order gedreven productiesysteem waar just-in-time centraal staat. Iedere order is anders op basis van de klant specifieke wensen. Een geoptimaliseerd productieproces in combinatie met nauwe samenwerking met kartonleveranciers zorgen voor zeer korte levertijden.

Kartonnen verpakking kiezen

Op de eerste plaats dient uw verpakkingsoplossing als bescherming van uw product. In overleg selecteren we voor u de juiste karton kwaliteit die bij uw product past. Voor het selecteren van het juiste karton zijn factoren als gewicht van belading, stapeling en breekbaarheid van belang. Het team van Arifal adviseert u graag in de zoektocht naar de juiste kartonnen verpakking. Hierin staat de prijs/kwaliteit verhouding centraal en zijn we in staat om u snel te voorzien van alternatieve  staffels, kwaliteiten en ontwerpen.

Karton