Kartonnen verzenddozen

Kartonnen verzenddozen zijn prima te gebruiken voor het verzenden van goederen. Bijvoorbeeld ten behoeve van uw webshop of winkel. Met behulp van onze verzenddozen krijgt u kledingpakketten, elektronica en andere producten veilig en goedkoop op locatie. De verzenddoos kan mede dienen als extra presentatiemiddel ter promotie van uw bedrijf. Bovendien kunnen op maat gemaakte kartonnen verzenddozen op gebied van opslag en transport interessante kosten- en ruimtebesparingen opleveren. Arifal maakt kartonnen verzenddozen op maat.


Kartonnen verzenddozen op maat

Kartonnen verzenddozen op maat worden door Arifal Nederland in eigen huis geproduceerd. Verzenddozen betreffen meestal gestanste dozen. Doostypes zoals de Fefco 0215 met Zweedse bodem of stansdozen als de Fefco 0421 en de Fefco 0427 worden dikwijls als verzenddoos gebruikt. We kunnen de verzenddoos bedrukt in meerdere kleuren of onbedrukt aanleveren.

Kartonnen brievenbusdoos

De kartonnen brievenbusdoos dient voor verzending van producten via postbedrijven. Brievenbusdozen zijn ervoor bedoeld om pakketjes per post te versturen zonder hoge portokosten te moeten betalen. Vaak dienen kartonnen postdozen aan bepaalde voorwaarden te voldoen om ze als brievenbuspost te mogen versturen. Om een voorbeeld te geven, de buitenafmeting van een brievenbusdoos bij PostNL mag maximaal 380 x 265 x 32 mm zijn.
Met behulp van onze brievenbusdozen en boekverpakkingen krijgt u uw product veilig en goedkoop op locatie. Tevens kunnen onze verpakkingen bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. Een kartonnen postdoos bedrukt met uw logo kan perfect fungeren als uw visitekaartje. Voor hulp bij het kiezen van een geschikte verzenddoos of postdoos kunt u ons ten alle tijden vrijblijvend contacteren.

Kartonnen Doos FEFCO 0427