FEFCO dozen

Het FEFCO dozen systeem is een universeel systeem waarin alle standaard doostypen in staan beschreven. Elk type kartonnen verpakking heeft een unieke FEFCO-code waarmee snel kan worden aangegeven om welk verpakkingstype het gaat. Het FEFCO dozen systeem maakt het ontwerpen van een nieuwe verpakking eenvoudig door gebruik te maken van bestaande verpakkingsconstructies. Overigens zijn er ook combinaties mogelijk, één verpakking bestaande uit twee FEFCO’s. Het meest gebruikte verpakkingstype is de FEFCO 0201. Deze verpakking staat beter bekend als de standaard Amerikaanse vouwdoos met sluitende binnen en buitenkleppen aan onder- en bovenzijde.


FEFCO 0201

Het meest gebruikte verpakkingstype is de FEFCO 0201. Deze verpakking staat beter bekend als de standaard Amerikaanse vouwdoos met sluitende binnen en buitenkleppen aan onder- en bovenzijde.
Klik hier voor de lijst met alle FEFCO dozen
De componenten die Arifal nodig heeft voor het samenstellen van uw verpakking zijn de FEFCO, de kartonkwaliteit en de binnen afmetingen. Dit standaardsysteem geeft ons de mogelijkheid om u snel van dienst te zijn. Voor hulp bij het kiezen van een geschikte FEFCO staan we u graag te woord.

FEFCO dozen op maat

De meest bekende FEFCO doos is de FEFCO 0201, maar zo zijn er nog veel meer FEFCO modellen beschikbaar die allemaal op maat kunnen worden geproduceerd door Arifal. Bijvoorbeeld:
FEFCO 0200: Amerikaanse vouwdoos zonder bovenkleppen.
FEFCO 0203: Amerikaanse vouwdoos met overslaande kleppen.
FEFCO 0404: Binnen en buitenhuls set, om bijvoorbeeld boeken te verpakken.
FEFCO 0409: Een wikkelverpakking
FEFCO 0410: Een wikkelverpakking
FEFCO 0421: Een gestanste verzenddoos
FEFCO 0427: Een gestanste verzenddoos

FEFCO_0201_ArifalFEFCO type onbekend