Doos op maat & doos bedrukken?

Doos op maat kopen? Arifal Nederland is specialist in het produceren van kartonnen dozen op maat. Met behulp van onze machines kunnen we de doos bedrukken in één of meerdere kleuren, precies zoals u het graag wil. Kartonnen dozen bedrukken doen we middels de flexodruktechniek. De doos op maat is een veilige en representatieve verpakkingsoplossing voor uw product. Vaak leveren deze dozen ook interessante kostenbesparingen op gebied van transport, karton en opvulmateriaal. Wij helpen u graag met het zoeken naar de meest geschikte doos.


Kartonnen dozen op maat

Kartonnen dozen op maat zorgen voor een goede bescherming en presentatie van uw product. Arifal is met haar flexibele machinepark in staat om alle afmetingen kartonnen dozen op maat te produceren. Bijvoorbeeld kleine dozen zo groot als luciferdozen of grote dozen om kingsize bedden te verpakken. Naast ons ruime bereik op gebied van afmetingen bieden we alle denkbare kwaliteiten golfkarton aan. Bijvoorbeeld kwaliteiten in enkele E-golf van 1,5 mm tot driewandige tri-wall kwaliteiten AAC-golf van 14 mm. Dit geldt voor zowel kleine als grote series. Aan de hand van de productafmetingen, de door u gewenste verpakking en overige specificaties ontwerpen wij uw doos op maat.

Kartonnen dozen bedrukken

Kartonnen dozen bedrukken? Arifal. De verpakking is het eerste wat uw klant opmerkt bij het ontvangst van nieuwe goederen. In feite is het dus uw visitekaartje. U doet er goed aan te kiezen voor een opmerkelijke en stijlvolle verpakking die geassocieerd mag worden met uw product. De kartonnen doos bedrukken doet Arifal met behulp van de flexodruktechniek. Bij het bedrukken van kartonnen dozen behoort een opdruk van uw bedrijfslogo en uw huisstijl tot de mogelijkheden.

Dozen op maat Arifal