Kartonnen dozen

Kartonnen dozen rechtstreeks bestellen bij de producent? Arifal Nederland maakt kartonnen dozen in de meest diverse soorten en maten. We produceren maatdozen op basis van uw behoeften. Ongeacht het gaat om een standaard Amerikaanse vouwdoos in FEFCO 0201 of iets speciaals, onbedrukte of bedrukte dozen, in enkele of in dubbele golf. Voor kartonnen dozen kopen bij een dozenfabrikant bent u voor zowel kleine als grote series bij ons aan het goede adres.


Kartonnen doos op maat

De kartonnen doos op maat is onmisbaar als logistiek vervoersmiddel. Een doos op maat bespaard transportkosten, u vervoert tenslotte geen loze ruimte. Tevens zijn dozen op maat goedkoop vanwege efficiënt gebruik van karton en opvulmateriaal. Arifal beschikt over de nodige productiemiddelen en parate kennis om u als klant te voorzien van de meest geschikte doos. De doos op maat wordt in samenspraak met u vormgegeven. De maatvoering, de kwaliteit en de uitvoering van de doos wordt op uw product afgestemd. Wij zorgen voor de bescherming van uw producten.

Kartonnen dozen in tri-wall

Naast kartonnen dozen in enkele en dubbele golf maken we ook dozen in driedubbele golf. De tri-wall doos uit driedubbel laags karton is uitstekend te gebruiken voor het verzenden van zware en kwetsbare goederen. Behalve tri-wall dozen op maat leveren we ook tri-wall platen op maat, tri-wall bodems en tri-wall deksels. Ook voor scherp geprijsde dozen in tri-wall kwaliteiten is Arifal de juiste keuze.
Kartonnen dozen kopen wordt u door ons zo comfortabel mogelijk gemaakt. Een offerte aanvragen voor dozen of karton bestellen doet u eenvoudig door contact op te nemen met onze verkoopafdeling.

Kartonnen Doos ArifalArifal Wijndoos